Hanna Larsson är en advokat i Borås

God eftermiddag på er alla och välkomna till bloggen även idag. I det här inlägget ska jag prata med er om när jag behövde en advokat i Borås, och vilken bra hjälp jag fick när jag hittade en advokat i Borås med omnejd som heter Hanna Larsson. 

Nu hade det inget alls att göra med att jag hamnat i klammeri med rättvisan, tvärtom. En mer laglydig person än jag får man leta efter, inte ens den minsta lilla fortkörning har jag åkt fast för. Många tror felaktigt att man bara vänder sig till en advokat när man behöver ha någon som för ens talan, till exempel i en rättegång, om man har blivit anklagad för någonting. Jag behövde kort och gott en advokat i Borås när jag bestämde mig för att ge bort min villa i gåva till ett av mina barn. Villan var värderad till flera miljoner, och eftersom jag har två barn var det viktigt för mig att allting gick rätt till, så att även det andra barnet fick ut sin arvslott. Nu är jag visserligen inte död (då hade jag inte skrivit det här inlägget) men det är faktiskt en hel del att hålla ordning på, både när det gäller laglotten och arvslotten, då kan ingen komma efteråt och mena på att saker och ting gått orättvist till. Nu blev det en bra affär för alla inblandade, och jag måste säga att utan denna advokat i Borås så hade det kunnat bli hur fel som helst med hur den här gåvan skulle delas upp. Hanna Larsson hade stenkoll på det juridiska och skrev sedan ett gåvobrev som fick bevittnas av ett par utomstående, och skrivas under av både mig och mina barn, till belåtenhet för alla inblandade. 

Du gillar kanske också...