L.M. Dog Collection

Det är mycket nu i mitt och Joakims liv. Vi har inte bara flyttat in i ett hus. Jag är gravid och så har vi två hundar. Jag lovar att jag ska hålla er uppdaterade på graviditeten men i det här inlägget hade jag nog mer tänkt att jag skulle skriva ett inlägg som handlar om en djuraffär. Det är många förstår jag som sökt efter en djuraffär i Uddevalla med omnejd. Jag är själv rätt så ny i den här staden och det var det gamla vanliga dåliga utbudet av djurprodukter som jag hittade i butikerna. Men en dag när jag var ute med hunden träffade jag en annan hundägare och hon berättade för mig om en djuraffär som heter L.M. Dog Collection. Jag blev förstås väldigt glad över tipset och nästa dag åkte jag och Joakim dit och vi blev båda väldigt imponerade över det stora och kvalitativa sortimentet. Om du är som jag och också önskar en riktigt bra djuraffär i Uddevalla så är det helt klart till L.M Dog Collection du ska bege dig. Inte nog med att deras sortiment slår de flesta andra butiker, personalen är också väldigt kunniga och har en grymt bra kundservice. Man kan fråga dem om råd när det gäller i princip allt som gäller hundarna och deras vård och skötsel. Eftersom det finns allt som man behöver till sin hund i den här butiken borde alla, inte bara dem som söker en djuraffär i Uddevalla bege sig dit, utan även ni som bor i Trollhättan eller Mellerud eller någonstans här i närheten skulle kunna ha stor nytta av att börja handla det som ni behöver till era hundar på L.M. Dog Collection. 

  

Du gillar kanske också...